Daha önce bölgesel düzeyde TOD Akdeniz Şubesi olarak düzenlediğimiz "Orman Fakülteleri yarışıyor" olimpiyatlarını bu yıldan başlamak üzere ulusal çapta tüm orman fakültelerinin katılımıyla gerçekleştirmek üzere yola çıktık ve 1. sini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Başta Sayın Valimiz Erkan KILIÇ ve Bolu Belediye Başkanımız Tanju ÖZCAN ve belediye personeline, Bolu Orman Bölge Müdürümüz Mahmut ŞENTÜRK ve Orman İşletme Müdürleri ve Orman Şefleri meslektaşlarımıza, Yumrukaya Köyü muhtarımız Seyfi ÖZDEMİR, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Mudurnular Derneği Başkanı Remzi KOCAMAN, Bolu İli Bölgesi Ormancılık Koop. Başkanı İdris ŞENEL ve TOD Sakarya ili Temsilcimiz Şener YILDIRIM, TOD Bolu üyelerimize ve farklı illerden katılan üyelerimize çok teşekkür ederiz. Bu kadar kısa bir sürede bu etkinliği başarılı bir şekilde gerçekleştiren TOD yönetim kurulu üyelerimize Antalya Şube Başkanımız Necati BAŞ ve yönetim kurulu üyelerimize ve TOD Bolu temsilcimiz Kanber ÖZTOPRAK'a çok teşekkür ediyoruz.
Ayrıca Yarışmalara katılım sağlayan Karabük, Bursa Teknik, Kastamonu, Düzce, İstanbul, Çankırı ve Bartın Orman Fakültesi Yöneticilerine, öğretim üyelerine ve öğrencilerimize çok teşekkürler..

TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİ

YOUTUBE VİDEO