DERNEĞİMİZ ÇEVRE ŞENLİĞİNE KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Gazi Park’ta düzenlenen Çevre Şenliğine; Büyükşehir Belediyesi iştirakleri, Derneğimizin de aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda çevreci gönüllü katıldı.

Derneğimizin yanı sıra ÇYD, LÖSEV ve TEMA Vakfı gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşunun stant açtığı şenlikte doğa ve çevre konusunda bilinçlendirici yayınlar ve broşürler verilirken, çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Derneğimizce açılan “Çevre ve Doğa Felaketleri” konulu fotoğraf sergisi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Standımıza konulan Derneğimiz yayınları, talep eden ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Amatör müzik gruplarının konser verdiği Gazi Park’ta, Üyemiz Nihat Andaç’ın oğlu Ege Andaç ile arkadaşları Ertan Bozkurt ve Uygar Bülbül’den oluşan müzik grubu, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

7.6.2022