İSTANBUL ÜMRANİYE MARANGOZLAR ESNAF VE SANATKARLARI ODASI YÖNETİM KURULUNDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET.

İstanbul Ümraniye Marangozlar Esnaf ve Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat YAZICI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 Haziran 2022 Pazartesi günü Dernek Genel Merkezimizi ziyaret ettiler. Genel Sayman Burhan AYDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin AYTAÇ ve Dernek Müdürü Serkan AYKUT'un hazır bulunduğu ziyarette; özellikle ahşap sanatçısı ve Mobilya Dekorasyon Teknik Öğretmeni olan Suat YAZICI'nın da katılımcısı olduğu, Derneğimizin önemli katkılarıyla 2015 yılında gerçekleşen Dünya Ahşap Günü (World Wood Day) etkinliğinin yansımaları görüşülürken, ormancılığımız ve orman ürünleri sanayindeki güncel gelişmeler ele alındı. Kendilerine, 5 Haziran Dünya Çevre Gününde lansmanı yapılan "TÜRKİYE ORMANCILIĞI 2022: Türkiye'de Ormansızlaşma ve Orman Bozulması" adlı yayınımız ve diğer yayınlarımızdan takdim edildi. İstanbul'da 2017'de yılın ahisi seçilen Suat YAZICI da 2021 yılında "Ağaçla Bir Ömür" adlı sergide yer alan eserlerinin fotoğraflarından oluşan kitabını imzalayarak, Derneğimizin Ali Kemal Yiğitoğlu kütüphanesine hediye etti.

7.6.2022