"KOŞUYORUM" ETKİNLİĞİ (EYMİR GÖLÜ ÇEVRESİ)

“KOŞUYORUM”

Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD) ve Acil Tıp Asistan Birliği’nin (ATAB) COVID-19 nedeniyle hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımız anısına düzenlediği “14 Mart Tıp Bayramı Koşusu” etkinliği 13 Mart 2022 Pazar günü saat Ankara Eymir Gölü koşu parkurunda gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bu organizasyona destek verdi.

Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza destek olabilmek amacıyla, bu organizasyona Derneğimiz adına 11 kişilik bir grupla katılım sağlandı. Derneğimiz yönetim kurulu üyeleri ve üyelerimiz düzenlenen bu koşuyu tamamlayarak madalyalarını aldılar.

Derneğimiz üyesi değerli Ağabeyimiz Nurettin ELBİR basın mensuplarına etkinliği değerlendirirken, derneğimizi de tanıtarak ilgi odağı oldu.

14.3.2022