DUYURU!..

Derneğimizin 57. Genel Kurulunda, seçildiğimiz takdirde; önümüzdeki dönem yapmak istediklerimizi siz değerli üyelerimizle paylaşmıştık. Yönetim Kurulunda görev alan  her üyemiz sorumluluk aldığı konularda, her türlü hazırlığı kendisi yaparak çalışmasını bizzat kendisi sonuçlandıracaktır.

Bu anlayışın bir gereği olarak da Dernek Genel Merkezimizdeki sekretarya departmanı kullanılmayacaktır. Bu nedenle çalışanımız Zeliha Derya ÖZEN hanıma bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür edilerek kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Bundan önce ayrılan diğer çalışma arkadaşlarımızda olduğu gibi bu çalışanımızın da her türlü özlük hakkı eksiksiz verilecektir.

Derneğimizin idari işleri kapsamında yapılan bu tasarrufa yönelik olarak; bazı üyelerimiz tarafından, Yönetim Kurulumuza karşı sosyal medya aracılığı ile kamuoyunda paylaşılan görüşler, üzülerek belirtmeliyiz ki Derneğimizin kamuoyu nezdinde güvenilirliğini ve prestijini etkileyecek bir nitelik almıştır.

Ormancılık ve meslek sorunlarıyla ilgili olarak, Yönetim Kurulumuzca atılan her adımın kamuoyunda tartışılmasından asla rahatsızlık duymayız. Ancak Derneğin idaresiyle ilgili iç düzenlemeler konusundaki eleştirilerin, Tüzüğümüzde belirtilen kurullarda yapılması daha yerinde olacaktır.

Yönetim Kurulumuzun bundan sonraki her idari tasarrufu, bu şekilde sosyal medya aracılığı ile kamuoyu önünde tartışmaya açılacak olursa bu durumdan Yönetim Kurulu üyeleri zarar göreceği gibi en büyük zararı Derneğimizin kurumsal kimliği görecektir. Hiçbir üyemizin bu duruma izin vermeyeceğine olan inancımızı belirterek, konuyu siz değerli üyelerimizin takdirlerine sunuyoruz.

Saygılarımızla...

9.9.2021