DERNEĞİMİZİN YENİ LOKALİ İÇİN İÇKİLİ LOKAL İZİN BELGESİ VE TAPDK BELGESİ ALINDI.

Derneğimiz Genel Merkezi 3. katında (Tuna Cad. No:5/7 Kızılay Ankara) 2019 yılı sonunda yeniden açılan lokalin Çankaya Kaymakamlığı'ndan 24.07.2020 tarihinde "İÇKİLİ LOKAL AÇMA VE İŞLETME İZİN BELGESİ" ile    Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan ise 14.08.2020 tarihinde "Açık Alkollü İçki Satış Belgesi (TAPDK)" alınarak tüm prosedürler tamamlanmıştır.

Siz değerli üyelerimizin görüş ve talepleri doğrultusunda düzenlenen yeni lokalimiz için alınan belgeler ile tüm yasal prosedürler tamamlanmış olup sağlıkla ve huzurla sizlere hizmet vermeye devam edecektir. Hayırlı olmasını dileriz.

18.8.2020