DERNEĞİMİZİN 1. SINIF RESTORANI İÇİN TURİZM İŞLETME BELGESİ VE TAPDK BELGESİ ALINDI.

Derneğimiz Genel Merkezi 5. katında bulunan lokalin 3. kata 2019 yılı sonu itibariyle taşınmasından sonra hızlıca 5. kat ile buna bağlı teras katında 1. sınıf turizm işletme belgeli restoran yatırımına başlanmış ve Mart ayı itibariyle 2 katında ayrı mutfağı olan tesisimizin düzenlemesi bitmiştir. Bu tesisimiz için Kültür ve Turizm Bakanlığından aşağıda görülen Turizm İşletme Belgesi ve Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Açık Alkollü İçki Satış Belgesi (TAPDK) alınarak tüm prosedürler tamamlanmıştır.

Dernek Genel Merkezimizin bulunduğu Kızılay semtinde oldukça nezih bir mekana dönüşen restoranımız, en yakın zamanda değerli üyelerimizin ve tüm konuklarımızın hizmetine girecektir. Hayırlı olmasını dileriz.

7.7.2020