56. Dönem Danışma Kurulu Toplantısı

Türkiye Ormancılar Derneği 56. Dönem Danışma Kurulu toplantısı 11-12 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya-Beldibi Rixos-Sungate otelde gerçekleştirilmiştir.

Danışma Kurulu; 11 kasım 2019 günü saat 09.30 da Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasını takiben Derneğimiz Genel Başkanı  Sayın Hüseyin ÇETİN’ in açılış konuşmaları ve Danışma Kurulu Sonuç Bildirisi Hazırlama Komisyonunun belirlenmesi ile çalışmalara başlamıştır.

Danışma Kurulu toplantısının 1. Günü:

TOD 56. Dönem Bugüne Kadar Gerçekleşen Faaliyetler, Derneğimizce Ormancılık Alanında Yapılan Çalıştay, Panel vb. Çalışmalar, Derneğin Mali Durumu, TOD İktisadi İşletmesi, Onur Kurulu Faaliyetleri, Denetleme Kurulu Faaliyetleri, Bilim Kurulu Faaliyetleri, Yayın ve Sanat Kurulu Faaliyetleri, Ekoturizm Faaliyetleri, Hukuksal Faaliyetler, Marmara Şubesi Faaliyetleri ve Batı Akdeniz Şubesi Faaliyetlerinin sunumları gerçekleştirilmiştir.

Danışma Kurulu toplantısının 2. Günü:

Temsilciliklerin Faaliyetleri, TOD Tüzüğü ve Yönetmelikler, İmar Barışı, TOD Lokali ve 1. Sınıf Lokanta konularında sunumlar ve açıklamalar yapılmıştır.

Programdaki sunum ve açıklamaların tamamlanmasının ardından TOD 56. Dönem Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi ve Önerilerin alınması gerçekleştirilmiştir.

Danışma Kurulu Sonuç Bildirisi Hazırlama Komisyonunun Toplantı Sonuç Bildirgesini Sunumu ile toplantı sona ermiştir.

DANIŞMA KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ

25.11.2019