Türkiye Ormancılar Derneği TORSEB'e katıldı.

Türkiye Ormancılar Derneği, 12-16 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen"Türkiye Ormancılık Sektör Buluşması-TORSEB"na katıldı

Türkiye Ormancılar Derneği olarak Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) Kuruluşunun 180. yılı dolayısıyla, 12-16 Haziran 2019 tarihleri arasında OGM’nin Söğütözü Yerleşkesinde gerçekleşen “Türkiye Ormancılık Sektörü Buluşması-TORSEB” etkinliğine katıldık.

OGM avlusunda ve bahçesinde kurulan çadırlar ile OGM’nin çeşitli tesislerinde gerçekleşen etkinlikler, 100 civarında ormancılık ve orman ürünleri firması, sivil toplum kuruluşları ve Orman Bölge Müdürlüklerinin katılım gösterdiği fuarın yanı sıra resim sergisi, halk dansları ve kültürel gösteriler, ormancılık konularında paneller ve konserler gibi yan etkinliklerle hafta boyunca sürdü.

Resmi açılışını Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ’nin yaptığı etkinliklerde, Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Gıda ve Tarım Müsteşarı Sayın Dr. Peter BOHLEN, Orman Genel Müdürü Sayın Bekir KARACABEY, Orman Bakanlığı bürokratlarının da ziyaret ettiği standımıza, organizasyonda yaşanan çeşitli aksaklıklar ve hafta boyunca yağan yoğun ve şiddetli yağmura rağmen meslektaşlarımızın ve halkın oldukça yoğun ilgisi oldu. “Türkiye Ormancılığı: 2019” isimli ormancılık durum raporumuz başta olmak üzere Derneğin tüm yayınları ve faaliyetleri oldukça ilgi gördü. Yayınlarımız ve dernek broşürümüz tüm katılımcılara dağıtıldı.

11.6.2019