Türkiye Ormancılar Derneği TORSEB 12-16 Haziran 2019

Türkiye Ormancılar Derneği, 12-16 Haziran 2019 tarihleri düzenlenen "Türkiye Ormancılık Sektör Buluşması-TORSEB"nda yerini aldı.

Türkiye Ormancılar Derneği, 12-16 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen "Türkiye Ormancılık Sektör Buluşması-TORSEB"nda yerini aldı. 12.06.2019 Çarşamba günü, saat 09:30'dan itibaren OGM Söğütözü yerleşkesi avlusunda bulunan standımıza tüm doğa severleri fuara ve Dernek yayınlarımızın tanıtıldığı standımıza çok yoğun ilgi gösterdiler. Fuar boyunca standımızı ziyaret eden Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Gıda ve Tarım Müsteşarı Sayın Dr. Peter BOHLEN ve Orman Genel Müdürü Sayın Bekir KARACABEY başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Zaman zaman yaşanan yoğun ve şiddetli yağmur yağışı nedeniyle zor anlar yaşansa da Derneğimizin tanıtımı açısından oldukça verimli bir fuar gerçekleşmektedir.

11.6.2019