25.04.2019 Tarımda Milli Birlik Projesi ve Ormancılık Teşkilatı Hakkında Toplantı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanacak “Tarımda Milli Birlik Projesi” ile kamu orman teşkilatımız doğrudan etkilenecektir. Bu sebeple Derneğimizin çağrısı ile yapılabilecekleri görüşmek üzere 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 12:30’da Derneğimizin Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya ORKOOP, KIRÇEV, Tarım Orkam-Sen Sendikası, TMMOB Orman Mühendisleri Odası, Orman Teknikerleri Derneği, Tarım Orman İş Sendikası, Türk Tarım Orman Sen Sendikası, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD), Yeşil Türkiye Ormancılar Derneği ve TOÇ Bir-Sen Sendikası davet edildi. Toplantıya Derneğimizi Temsilen II. Başkan A. Hüsrev ÖZKARA, Genel Sekreter M. Metin AVŞAROĞLU, TOD Üyemiz Emekli Müsteşar Necati UYAR, TOD Basın Danışmanı Özer ÇETİNKAYA ile TTKD'den Yunus ENSARİ, ORKOOP'tan Erdem KAPLAN, Tarım Orman İş Sendikası'ndan Şükrü DURMUŞ katılmışlardır.

25.4.2019