Konferans - Türkiye Ormancılığının Bilinmeyen Yönleri

Türkiye Ormancılar Derneği Kastamonu İl Temsilciliği, Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında, 20.03.2019 Çarşamba günü saat 14.30’de Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Konferans salonunda Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cantürk GÜMÜŞ konuşmacı olarak katıldığı “Türkiye Ormancılığının Bilinmeyen Yönleri”  konulu konferans düzenlenmiştir.

Konferansa Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sezgin AYAN, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Mahmut ŞENTÜRK Kastamonu Üniversitesi Ormanı Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gonca Ece ÖZCAN, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Reşat TUNÇ, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri, İşletme Şefleri ve Orman Fakültesi Öğrencileri katılmışlardır.

Konferans salonu girişinde Türkiye Ormancılar Derneği Sinop Temsilcili tarafından hazırlanan “Türkiye ormancılığında bir iltizam modeli olan Zindan ve Çangal ormanları da Zingal firması tarafından yapılan işletmecilik faaliyetlerini ve sonuçlarının gösteren poster sunu yapıldı.

Konferans sonrası Prof. Dr. Cantürk GÜMÜŞ’e etkinliğe yapmış olduğu katkı dolayısı ile Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sezgin AYAN ve Kastamonu Orman Bölge Müdürü Mahmut ŞENTÜRK tarafından  plaket ve hediye takdim edildi.

15.4.2019