TOD Konserlerinden ilki 6 Nisan 2019 Günü Gerçekleşti

T.O.D Sanat Kurulu tarafından düzenlenen konserlerin ilki olan “Saz Eserleri ve Bir Solistten Şarkılar” isimli konserimiz 6 Nisan 2019 Cumartesi günü gerçekleşti.

TOD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÇETİN yaptığı açılış konuşmasında sanatın ve müziğin öneminin Derneğimiz ve meslektaşlarımız tarafından ne kadar içselleştirilmiş olduğuna vurgu yapmış, bu amaçla kurulan Sanat Kurulumuzun çalışmalarından söz etti.

Prof.Dr. Oktay ÖZKAZANÇ başkanlığında sunulan konserin hazırlığı ve provalar 3 ay sürdü.

Konserin ilk bölümünde her biri birbirinden değerli saz eserleri sunulmuştur. İkinci bölümde Solist Yıldız AKMERİÇ sanatçılarımızla beraber yine birbirinden güzel şarkıları, misafirleri derinden etkileyen duru sesiyle seslendirdi.

Sanatçılarımız;

Solist; Yıldız AKMERİÇ
Keman – Oktay ÖZKAZANÇ
Kanun – Hüseyin CANBABA
Ud – Umur ÖZTAŞKIN
Ritm – Tuncay SEVGEN

Konserin ardından, bizlere bu güzel günü yaşatan sanatçılarımıza, derneğimiz tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

9.4.2019