Doğa Konuşmaları

DOĞA KONUŞMALARININ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Türkiye Ormancılar Derneği (TOD) ve WWF-Türkiye olarak doğaya dair üretilen bilgileri yaygınlaştırmak ve doğayla aramıza giren mesafeyi azaltmak için her ayın son Perşembe günü Ankara’da düzenlemeye başladığımız Doğa Konuşmaları devam ediyor. 28 NMart 2019 Perşembe günü 18:30'daki Doğa Konuşmalarının konukları Banu Binbaşaran “Ekolojik Okuryazarlık” ve Deniz Özüt “Ormancılığa Biyolojik Çeşitliliğin Entegrasyonu” oldu. Üyelerimiz ve diğer STK'lardan konuya ilgili duyan çok sayıda kişinin katılımıyla Derneğimiz Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlik sonunda konuşmacılara, Türkiye Ormancılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat ÖZ ve Burhan AYDOĞAN ile WWF Ankara Ofisinden Eray ÇAĞLAYAN tarafından TOD Yayınlarını içeren birer çanta takdim edildi.

27.3.2019