TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİ 94 YAŞINDA

26 Aralık 1924 yılında kurulan Cumhuriyetimizin en köklü sivil toplum örgütlerinden Derneğimizin 94. Yaşı üyelerimizin ve doğa dostlarımızın katılımı ile coşku içinde kutlandı.

Etkinlikler kapsamında Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği (ORKOOP) ile birlikte düzenlediğimiz “ORMANCILIKTA MESLEKİ YETERLİLİK, BELGELENDİRME, İŞ GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI” konulu panelin açılış konuşmalarını Dernek Genel Başkanımız Hüseyin ÇETİN ve ORKOOP Genel Başkanı Cafer YÜKSEL Bey gerçekleştirdi.

Panele geçilmeden önce gelenek olduğu üzere yaşgünü pastası meslek büyüklerimizin katılımı ile kesildi. Yöneticiliğini üyemiz Muzaffer TOPAK’ın yaptığı panelde Çankırı Karatekin Ü.Orm.Fak.’den Dr.Öğr.Üyesi Ender BUĞDAY “Mesleki Yeterlilik ve Ülkemiz Ormancılığındaki Önemi”, Derneğimiz II. Başkanı A. Hüsrev ÖZKARA “6331 S. Kanun Uygulaması, Ormancılık Sektöründe Yaşanan Sorunlar”, ORKOOP Genel Müdürü Erdem KAPLAN “Ormancılıkta Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Panel sonunda üyelerimiz ve konuklarımızın katılımıyla Dernek Lokalimizde kokteyl gerçekleştirildi.

27.12.2018