Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği Tarım Müsteşarı Sn.Dr. Peter BOHLEN'den Derneğimize Ziyaret

Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği Tarım Müsteşarı Sayın Dr. Peter BOHLEN’den Derneğimize ziyaret

Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Gıda ve Tarım Müsteşarı ve aynı zamanda Ekonomi ve Ticaret Bölümü Başkan Yardımcısı olan Sayın Dr. Peter BOHLEN, 06.12.2018 Perşembe günü Derneğimize bir nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede Türkiye ve Almanya’daki ormancılıkla ilgili mevcut durum ve güncel gelişmeler ele alındı. Kendilerini Derneğimizi temsilen Dernek Genel Başkanı Hüseyin ÇETİN ve Dernek Müdürü Serkan AYKUT ağırladılar.

Merkezi Berlin’de bulunan doğa ve çevre konularında 100 yılı aşkın deneyime sahip NABU Derneği ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz “TÜRKİYE ORMANLARINDA AB NATURA 2000 KONSEPTİNİN UYGULANABİLİRLİĞİ” isimli AB destekli projemizin 10 Ağustos 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleşen kapanış toplantısına, Türkiye’de göreve başlamasının hemen ardından ilk Sivil Toplum Örgütü toplantısı olarak katılan sayın BOHLEN’e bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

6.12.2018