Orman Mühendisleri Odası Tarafından Düzenlenen Çalıştaya Katılım ve Yunus Ensari Yaş Günü Kutlaması

ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI TARAFINDAN DÜZENLENEN ÇALIŞTAYA KATILIM VE YUNUS ENSARİ YAŞ GÜNÜ

TMMOB Orman Mühendisleri Odası tarafından 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen ORMANCILIK MESLEK CAMİASININ ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASINDAN BEKLENTİLERİ VE ÖNCELİKLERİNİN BELİRLENMESİ ÇALIŞTAYI'na katılarak Meslektaşlarımızın Sorunları ve Gelecek Perspektifleri başlığı ile Türkiye Ormancılar Derneği'nin resmi görüşünü ilettik. Sözkonusu bildiriye aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz:

BİLDİRİ

Bu arada aynı etkinliğin bir parçası olarak Derneğimizin birinci sıradaki üyesi olan ve 13 Mayıs 2018 tarihinde 100. yaşgününü kutlayan Yunus ENSARİ'ye Derneğimiz adına plaketi Genel Başkan Hüseyin ÇETİN tarafından takdim edildi ve birlikte yaşgünü pastası kesildi. Kendisine sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

15.5.2018