TOD 55. Dönem Danışma Kurulu Toplantısı

TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİ 55. DÖNEM DANIŞMA KURULU TOPLANTISI 13-14 Kasım 2017 tarihleri arasında Belek/ ANTALYA’ da gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Ormancılar Derneği Yönetim, Onur, Denetleme, Bilim ve Yayın Kurulu ile Eko-Turizm Kolu, Marmara, Batı Akdeniz Şubesi Yönetim Kurulları, Temsilcilikler ve Dernek üyesi katılımcılar ile gerçekleştirilen 55. Dönem Danışma Kurulu Toplantısı 13-14 Kasım 2017 tarihleri arasında Belek/ ANTALYA’ da gerçekleştirilmiştir.

Toplantının 1. gününde, Dernek Yönetim Kurulu, Onur Kurulu, Denetleme Kurulu, Bilim Kurulu, Yayın Kurulu, Eko-Turizm Kolu, Marmara, Batı Akdeniz Şubesi Yönetim Kurulları ile Hukuk Bürosu  tarafından geride kalan 2,5 yıllık görev süresi içerisinde yapılan faaliyetler ve etkinlikler danışma kurulunun görüşlerine sunulmuştur. Derneğimizce yaptırılan “Atatürk ve Orman" belgesel filmi katılımcıların görüşlerine sunulmuştur.

Toplantının 2. gününde Orman Fakültesi ve İl Temsilcilerinin 2,5 yıllık görev süresi içerisinde yapılan faaliyetleri ve etkinlikleri katılımcılara sunulmuştur.

55. Dönem etkinlik ve faaliyetlerinin değerlendirilmesi, ilgili kanun ve yönetmelikler, tüzük ve stratejik plan kapsamında yönetim kurulu, şubeler, temsilcilikler ve derneğin diğer kurullarından beklentiler belirlenmiştir.

Türkiye Ormancılar Derneği 55. Dönem Danışma Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi hazırlandıktan sonra toplantı sona ermiştir.

DANIŞMA KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ

21.12.2017