TOD Marmara Şubesi Etkinlikleri

TOD MARMARA ŞUBESİ  ETKİNLİKLERİ ( NİSAN-2016 )

1 - Sarıyer Belediyesi tarafından Zekeriyaköy’de 18 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilen Prof. Dr. A. Uçkun GERAY Ağaçlandırma Alanı fidan dikme etkinliğine TOD Marmara Şubesi olarak katkı sağlanmıştır. Dernek Başkanı Prof. Dr. Ünal Akkemik tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılmıştır. Ayrıca TOD Marmara Şubesine katkılarından dolayı plaket verilmiştir. Bu etkinlikte okul öncesi çağdaki çocukların fidan dikim çalışmalarına katılım sağlanmıştır.

2 - TOD Marmara Şubesi olarak 27 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Şile Orman İşletme Müdürlüğü Sahilköy Orman İşletme Şefliği Karaburun mevkiinde “Hatıra Ormanı” tesis edilmiştir. Etkinliğimiz, Derneğimiz ikinci Başkan Nihat Öz, Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Sahilköy İşletme Şefi Neslihan Çelik, Merkez Şefi Murat Mutlu ve derneğimiz üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Hatıra ormanı olarak tesis edilen yaklaşık 1 hektarlık alanda sahilçamı dikimiyapılmıştır. İlgili alanda her yıl üyelerimizin katılıyla gerçekleştirilecek fidan dikim etkinliklerinin geleneksel hale getirilmesi planlanmaktadır.

3 - TOD Marmara Şubesi tarafından Dernek lokalimizde yürütülen tadilat çalışmaları sonuçlanmış ve 27 Nisan 2016 tarihinde lokalimizin yeni haliyle açılışı gerçekleştirilmiştir. İlgili tadilat ile Şubemiz Yönetim Kurulunun kullandığı alan küçültülmüş, oyun alanının yanısıra okuma bölümü de oluşturularak lokalimiz genç üyelerimiz ve kadın üyelerimizi daha fazla aramızda görebileceğimiz bir mekan haline getirilmiştir. Açılışını Derneğimiz ikinci Başkanı Nihat Öz ve Marmara Şubesi Başkanı Prof. Dr. Ünal Akkemik’in yaptığı bu etkinliğe çok sayıda üyemiz ile İ.Ü. Orman Fakültesi öğrencileri katılmıştır.

17.5.2016