Giresun-Ordu Temsilciliğinde "Doğa ve İnsan" Temalı Fotoğraf Sergisi

GİRESUN ORDU TEMSİLCİLİĞİNDE DOĞA VE İNSAN TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ

Giresun İl Temsilciliğimizin 2016 yılı etkinlik programında yer alan “Doğa ve Ormanla Barışık Olalım” adı ile düzenlediği, ‘Doğa ve İnsan’ Temalı fotoğraf sergisi ile yine orman ürünleri kullanılarak yapılan el sanatları eserleri Ordu Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonunda 15 Nisan 2016 günü Turizm Haftası içinde gerçekleştirilmiştir.

Serginin Ordu Vali Yardımcısı Mehmet Ali ÖZKILINÇ tarafından açılışı yapılarak, halkımızın beğenisine sunulmuştur.

Sergide, Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nce 2015 yılında yapılan ödüllü fotoğraf sergisinde 150 fotoğrafçının katılımı ile çekilmiş ve 50x70 cm. ebadında tuvallere basılmış fotoğrafları sergilenmiştir. Kamuoyunda büyük beğeni kazanmış, Boztepe TV ve yerel basında haberleştirilmiştir.

Sergilenen fotoğraflar ve el sanatları eserleri Karadeniz yöresi turizm yönünden olumlu beğeni kazanmış, turizmle ilgilenen ve bu konuda hizmet veren kurum ve şirketlerce yakından izlenmiştir.

Etkinlik sonunda Ordu Valiliği tarafından Türkiye Ormancılar Derneğini temsilen temsilcimiz Vural AKTAŞ’a teşekkür belgesi sunulmuştur.

21.4.2016