Türkiye Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şubesi II. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Türkiye Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şubesi II. Olağan Genel Kurulu 26.Mart.2016 tarihinde Antalya / Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonunda, 95 üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel Kurul Toplantısına Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, Ormancı şehitlerimiz ve Tüm şehitlerimiz adına yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı.

Genel Kurul Divan başkanlığına  Abdulkadir GÜRSES, Divan üyeliklerine Murat GÜRBÜZ VE Nasuh KARATAŞ’ın seçiminden sonra genel kurul görüşmelerine geçilmiştir.

Gündem gereği TOD II.Başkanı Nihat ÖZ , Batı Akdeniz Şubesi I.dönem Başkanı Akın MIZRAKLI, TOD Yönetim kurulu üyesi A.Hüsrev ÖZKARA ve Hüseyin MERT’in konuşmalarının ardından, Yönetim Kurulu faaliyet raporu , Denetleme Kurulu raporu, bütçe ve bilançonun okunması , raporların tartışmaya açılması ve ibrası gerçekleştirilmiştir.

Dilek ve temenniler hakkındaki görüşlerin alınmasının ardından, sandık sayım kurulu belirlenmiştir. Batı Akdeniz Şubesi II.dönem Yönetim ve denetleme kurullarında görev almak isteyenlerin belirlenmesinden sonra oy kullanma işlemine geçilmiştir.

Yapılan seçim sonucunda TOD Batı Akdeniz Şubesinin  yeni yönetim ve denetleme kurullarına alınan oy sıralamasına  göre aşağıda belirtilen üyelerimiz seçilmişlerdir.

Yeni seçilen TOD Batı Akdeniz Şubesi II. Dönem yönetim ve denetleme kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileriz.

YÖNETİM KURULU - ASİL                                                         YÖNETİM KURULU -  YEDEK

1-Abdurrahman ÇOBANOĞLU                                                         1-Bedri ALTUK

2-Mustafa Necati BAŞ                                                                    2-Baki SOYLU

3-Tuncay NEYİŞCİ                                                                            3-Rahmi KUYUCU