İklim Değişikliğinin Getirileri ve Götürüleri

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NİN KATKILARIYLA TARIM ORMAN İŞ SENDİKASI TARAFINDAN DÜZENLENEN "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN GETİRİLERİ VE GÖTÜRÜLERİ" İSİMLİ PANEL 5 MART 2016 CUMARTESİ GÜNÜ ÇAĞDAŞ SANATLAR MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

PANELDE DR. NURAN TALU, 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SİYASETİ', YÜCEL ÇAĞLAR 'İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN NESİ KÜRESEL?', ÖNDER ALGEDİK 'TÜRKİYE'NİN İKLİMİ DEĞİŞTİRME POLİTİKALARI' BAŞLIKLARINDA BİLGİ AKTARDI.

CUMHURİYET GAZETESİ YAZARI IŞIK KANSU'NUN YÖNETTİĞİ İKİNCİ OTURUMDA YİNE CUMHURİYET GAZETESİ'NDEN ÖZLEM YÜZAK 'İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ GERÇEĞİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK' KONUSUNU ELE ALDI.

DOÇ. DR. GÖKHAN GÜNAYDIN'IN YÖNETTİĞİ ÜÇÜNCÜ OTURUMA İSE TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİ ADINA PROF.DR. NEDİM SARAÇOĞLU, ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ KÜÇÜKAYDIN, TARIM ORMAN İŞ GENEL SEKRETERİ DR. M. ALİ BAŞARAN, ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ VUSLAT BEKTAŞ  PANELİST OLARAK KATILDI.

PROF.DR. NEDİM SARACOGLU'NUN SUNUMU

7.3.2016

Bu yazı 2008 kez okundu...