MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET

MİLLETVEKİLLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yönetim Kurulumuz, 26. Dönem Milletvekili olarak seçilen meslektaşlarımızdan MHP Adana Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Seyfettin YILMAZ, AKP Ankara Milletvekili Nevzat CEYLAN ve AKP Mersin Milletvekili Ali Cumhur TAŞKIN ile meslektaşımız olmayan Tokat CHP Milletvekili Kadim DURMAZ’ı ziyaret etmişlerdir. 91 yıllık tecrübesi ve birikimi ile ormanların, ormancılığın ve çalışanların sorunları anlatılarak dernek olarak kendilerinin her türlü çalışmalarında ve ilgili komisyonlarda katkıda bulunabileceğimiz iletilmiştir. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ilerleyen zamanlarda dernek görüş ve katkılarından yararlanmak istediklerini ve en kısa zamanda derneğimizi ziyarette bulunacaklarını söylemişlerdir.

18.12.2015

Bu yazı 1981 kez okundu...