TOD 55. DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

TOD Yönetim Kurulu, Marmara ve Batı Akdeniz Şube Yönetim Kurulları, Onur Kurulu, Denetleme Kurulu, Bilim Kurulu, Yayın Kurulu, Ekoturizm Kolu üyeleri ve Temsilcilerin katılımı ile 09 – 13 KASIM 2015 tarihlerinde Belek/Antalya'da gerçekleştirildi.

Toplantının 1. gününde, Dernek Yönetim Kurulu tarafından 55.dönem çalışma programı ve geride kalan 6 aylık görev süresi içerisinde yapılan faaliyetler ve etkinlikler ile Onur kurulu, denetleme kurulu, bilim kurulu, yayın kurulu, ekoturizm kolu tarafından yapılan faaliyetler ve değerlendirmeler katılımcılara sunulmuştur.

Toplantının  2. gününde ,  TOD Hukuk bürosu, Marmara şubesi, Batı Akdeniz Şubesi ve Temsilcilerin yapılan faaliyetler ve etkinlikleri katılımcılara  sunulmuştur.

Toplantının 3.Gününde  derneğimiz adına 14. Dünya Ormancılık Kongresine katılan Prof.Dr.Sezgin ÖZDEN tarafından kongre ile ilgili ve Yrd.Doç.Dr.Ufuk COŞGUN tarafından ‘’OGM-Ormancılık Politikalarının Değerlendirilmesi’’ konulu sunumlar yapılmıştır.

55. Dönem etkinlik ve faaliyetlerin değerlendirilmesinin yanında 55. Dönem yönetim kurulu, şubeler, dernek kurulları ve temsilciliklerden beklentiler belirlenmiştir. Türkiye Ormancılar Derneği 55. Dönem Değerlendirme  Toplantısı Sonuç Bildirgesi hazırlandıktan sonra toplantı sona ermiştir.

SONUÇ BİLDİRGESİ         PROGRAM

18.11.2015