55. DÖNEM YÖNETİM KURULU

Turkiye Ormancılar Derneğinin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Salonunda 25.04.2015 Günü Yapılan Olağan Genel Kurulunda 55. Dönem Yönetim Kuruluna seçilen üyelerin görev dağılımı ve iş bölümü belirlenmiştir.

Öncelikle Türkiye ormancılar derneği üyelerine, bizlere göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.

Türkiye Ormancılar Derneği tüzüğünün 21.maddesi gereği, 30 Nisan 2015 tarihinde toplanan 55.dönem yönetim kurulu ilk toplantısında gizli oyla yapılan görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Genel Başkan:  Fevzi KALELİ  Üye: A.Ozan ÇEKİÇ
II. Başkan: Nihat ÖZ Üye: Sıtkı ERAYDIN
Genel Sekreter : Hüseyin ÇETİN Üye: M.Metin AVŞAROĞLU
Genel Sayman: Kemal KAYA   Üye: Dursun KEPENEK
    Üye: A.Hüsrev ÖZKARA

Dernek  tüzüğünün 21.maddesinde belirtilen iş bölümü de yapılmıştır.

Sosyal İşler Kolu sorumluluğuna : Kemal KAYA, M.Metin AVŞAROĞLU, A.Ozan ÇEKİÇ, Dursun KEPENEK

Bilimsel Araştırma- Geliştirme Kolu sorumluluğuna : Nihat ÖZ, Sıtkı ERAYDIN

Basın,Yayın ve İletişim Kolu Sorumluluğuna : Nihat ÖZ, M.Metin AVŞAROĞLU, Dursun KEPENEK

Ekoturizm Kolu Sorumluluğuna: Sıtkı ERAYDIN

Şube ve Temsilcilikler Kolu Sorumluluğuna : Fevzi KALELİ, Hüseyin ÇETİN

Getirilmiştir.

Ayrıca Derneğimizin İktisadi İşletme İcra Kurulu belirlenmiştir. Kurulun üyeleri Fevzi KALELİ, Hüseyin ÇETİN, A.Ozan ÇEKİÇ, Kemal KAYA ve M.Metin AVŞAROĞLU olarak belirlenmiştir.

8.10.2015

Bu yazı 2056 kez okundu...