VARŞOVA FEN BLM.ÜNV.ÖĞR.ÜYESİ DOÇ.DR.MIRELA TULIK DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Varşova Fen Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mirela TULIK Derneğimizi ziyaret etti

Bartın Üniversitesi’nde düzenlenen bir etkinlik kapsamında uzmanlık konusu olan Çernobil’in ağaçlar üzerine etkisi ve Nükleer Santraller hakkında konferans ve dışbubak ile ilgili bir sunum gerçekleştirmek üzere Türkiye’de bulunan Varşova Fen Bilimleri Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mirela TULIK 18 Aralık  2014 tarihinde Derneğimizi ziyaret etti. Derneğimizin köklü geçmişinden ve faaliyetlerinden oldukça etkilendiğini belirten Bayan TULIK kendi üniversitelerinin de 200 yıllık bir geçmişi olduğundan söz ederek Derneğimizin Türkiye’de gerçekleştireceği 2015 Dünya Ahşap Günü Etkinlikleri başta olmak üzere çeşitli konularda işbirliği imkanları bulmayı arzuladığını belirtti.