ANKARALI GEZGİNLER GRUBU

Ankaralı Gezginler Grubu - Berk Baysal Gezgin Gözüyle 2014 Fotoğraf Sergisi” ni Ziyaret Ettik

Düzenledikleri tematik geziler, yayımladıkları gezi kitapları ve gerçekleştirdikleri fotoğraf sergileriyle tanınan Ankaralı Gezginler Grubu daha önce Ankara’da 11 ve ayrıca biri ABD’de, diğeri Moskova’da olmak üzere yurt dışında iki fotoğraf sergisi açtı.

Daha önce birçok Ekoturizm Gezilerimize ve diğer faaliyetlerimize okulu ve öğrencileriyle katılarak katkı sunan Atatürk Lisesi Matematik Öğretmeni Asuman ERÇİN Hanım’ın da fotoğraflarının yer aldığı serginin açılış programına Dernek Genel Başkanımız Fevzi KALELİ ve Dernek Müdürümüz Serkan AYKUT katılarak sergiyi gezdiler.

Ankaralı Gezginlerin, bu defa, geçtiğimiz aylarda bisikletiyle seyir halinde iken bir arabanın çarpması sonucu genç yaşta kaybettikleri bisiklet sporcusu üyeleri Berk Baysal’a armağan ettikleri sergiye rekor sayıyla 105 üye katılıyor.

Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen sergide yer alan fotoğraflardan hazırlanan masa takvimleri her yıl olduğu gibi gene LÖSEV yararına satılacaktır.

Koordinatörlüğünü Fatih Çağıran’ın yaptığı, seçici kurulunda Dilek Bal, Nilgün Akçay ve Serden Çivril’in yer aldığı “Ankaralı Gezginler Grubu - Berk Baysal Gezgin Gözüyle 2014 Fotoğraf Sergisi”; 9-17 Aralık günleri arasında Ankara, Kavaklıdere, Kennedy Cad. 4 adresindeki Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, C Galeri’de gezilebilecek.

8.10.2015