TOD 54. DÖNEM DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

10-15 KASIM 2014 / ANTALYA

Türkiye Ormancılar Derneği, Yönetim Kurulu, Onur Kurulu, Denetleme Kurulu, Bilim Kurulu, Yayın Kurulu, Eko-Turizm Kolu, Marmara, Batı Akdeniz Şubesi Yönetim Kurulları, Temsilciler ve Dernek üyesi katılımcılar ile gerçekleştirilen 54. Dönem Danışma Kurulu Toplantısı 10-15 Kasım 2014 tarihleri arasında Belek/ ANTALYA’ da gerçekleştirilmiştir.
                Toplantının 1. gününde, Dernek Yönetim Kurulu tarafından geride kalan 2,5 yıllık görev süresi içerisinde yapılan faaliyetler ve etkinlikler genel kurulun görüşlerine sunulmuştur. Yapılan sunuşun ardından katılımcılar tarafından değerlendirilmesi yapılmıştır.
                Toplantının  2. gününde ,  Onur Kurulu, Denetleme Kurulu, Bilim Kurulu, Yayın Kurulu, Eko-Turizm Kolu, Marmara, Batı Akdeniz Şubesi Yönetim Kurulları ve Temsilcilerin yapılan faaliyetler ve etkinlikleri genel kurulun görüşlerine sunulmuştur. Sunuşların ardından katılımcılar tarafından değerlendirilmesi yapılmıştır.
                Toplantının 3.Gününde TOD Batı Akdeniz Şubesince hazırlanan Prof. Dr. Uçkun GERAY'ı An(la)ma etkinliği düzenlenmiştir. Prof. Dr. Uçkun GERAY'ın bilimsel çalışmaları, orman ve ormancının önemi ile  özellikle ormancılığımıza getirdiği yeni yaklaşımlar ve katkıları sunulmuştur.
                Toplantının 4. Gününde, 54. Dönem etkinlik ve faaliyetlerin değerlendirilmesi, ilgili kanun ve yönetmelikler,  tüzük ve  stratejik plan kapsamında 55. Dönem yönetim kurulu, şubeler, temsilcilikler ve derneğin diğer kurullarından beklentiler belirlenmiştir. Türkiye Ormancılar Derneği 54. Dönem Danışma Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi hazırlandıktan sonra toplantı sona ermiştir.

SONUÇ BİLDİRGESİ

Bu yazı 1953 kez okundu...