TOD GN.BŞK.FEVZİ KALELİ SİNOP TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

TOD Genel Başkanımız Fevzi KALELİ Sinop Temsilciliğimizi ziyaret ederek üyelerimizle birlikte ormancılık sektöründe son yaşanan olumsuzlukları ve derneğimizin genel faaliyetlerini değerlendirdi.

Sinop ili üyelerinin bir bölümünün hazır bulunduğu iştihare toplantısında dernek başkanımız tarafından Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmeliğe göre yapılan hukuksuz ve adaletsiz rotasyonlara karşı Ormancılık meslek ve emek örgütleri tarafından kurulan platform hakkında üyelere bilgi verilerek bu platform tarafından alınan kararlar ve bu kararlar doğrultusunda derneğimize verilen görevler üyelere aktarıldı.

Dernek genel merkez ve Sinop Temsilciliği çalışmaları hakkında da bilgi alış verişinin yapıldığı toplantıda  üyelerin dernek hakkındaki görüş ve beklentileri de notlar alınarak kayıtlara geçirildi.

Eski ormancılık çalışmalarının yanında hoş anılar ve aramızdan ayrılan üyelerimizin yad edildiği yemekli toplantı ile sonlanan ziyaretlerin daha sık tekrarlanması kararı alınarak Sinop Temsilciliğine veda edildi.