54. DÖNEM 1.DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİ, 54.DÖNEM  1. DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
10-15 KASIM 2013 TARİHLERİNDE  KEMER / ANTALYA’ DA YAPILDI.

Derneğimizin Merkez Yönetim Kurulu , Onur Kurulu, Denetleme Kurulu, Bilim Kurulu, Yayın Kurulu, Ekoturizm Kolu, Marmara ve Batı Akdeniz Şubesi Yönetim Kurulları, Derneğimizin Temsilcilik üyelerinden 63 kişinin katılımı ile 10-15 Kasım 2013 tarihlerinde  Kemer / Antalya’da 1. Değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Ormancılar Derneği Başkanı Sayın Fevzi KALELİ’nin açılış konuşması ile Değerlendirme toplantısı gündeminde yer alan konular görüşülmüştür.

Toplantının 1. Gününde TOD Stratejik plan ve Eylem Planı, 54.Dönem Çalışma Programı, 54. Dönem Yönetim Kurulu  çalışmaları ve Yayın Kurulu çalışmaları,

Toplantının 2. Gününde Onur Kurulu, Denetleme Kurulu, Bilim Kurulu, Ekoturizm Kolu, TOD’nin Mali ve Ekonomik durumu, Marmara ve Batı Akdeniz Şubelerinin çalışmaları,

Toplantının 3. Gününde TOD Temsilciliklerinin çalışmaları, Bütçe talepleri ve nelerin bütçeleştirilebileceği, Derneğimizle ilgili hukuksal konular, Orman ve Ormancılığın hukuksal yönden değerlendirilmesi,

Toplantının 4. Gününde Batı Akdeniz Şubesinin Antalya’daki HES’ler ve Maden/Taşocakları ile ilgili sunumu ve toplantının genel değerlendirmesi;

Yapılmıştır.

54.Dönem  1. Değerlendirme Toplantısı, Sonuç Bildirgesi hazırlandıktan sonra sona ermiştir.

TOPLANTI LİSTESİ