DÜNYA ORMANCILIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

BASIN AÇIKLAMASI

YEŞİL GECE KUTLAMALARI Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri kapsamında geleneksel Yeşil Gece 22 Mart 2013 Cuma günü LITAI Türkiye Barolar Birliği Konukevi’nde gerçekleştirilmiştir. Geceye Dernek üyeleri, eş ve çocukları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti milletvekilleri ve ormancı meslek örgütlerinden yaklaşık 400 kişi civarında katılım sağlanmıştır. Geleneksel Yeşil Gecemizde, OGM Gazi Yerleşkemizin kaybedilmemesi mücadelemizde kalemi ile mücadelemizin sözcüsü olan Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Sn. Saygı ÖZTÜRK, Ulusal Kanalda Satırbaşı programı ile ormancılık sorunlarımızın kamuoyu ile paylaşılmasını sağlayan Sn. Levent AK ve Derneğimizin Statejik Planının hazırlanmasında sağladığı katkılardan dolayı üyemiz Sn. Muzaffer DOĞRU’ya plaket verildi ve Sözcü Gazetesinde haber olarak yayımlandı. Dernek Başkanı Sn. Fevzi KALELİ ‘’Yeşil Gece’’ açılışında yaptığı konuşmasında günün önemine atıfta bulunarak bazı konulara değinmiştir.

21.3.2013