İ.Ü. Orman Fak. 60-61-62 Girişlilerin Dönem Toplantısı

İ.Ü. Orman Fakültesi 60-61-62 girişlilerinin, 18.Dönem toplantısı 01-06/10/2012 tarihleri arasında Kuşadası TUSAN otelde yapıldı. 18 yıldır aralıksız bir şekilde gerçekleştirilen dönem toplantısına, bu yıl 120 kişi katıldı. Özgen DEMİREL’in başkanlığında gerçekleştirilen ve 5 gün süren bu gezide, yakın çevresinde bulunan Meryem Ana, Eski antik Efes şehri, Şirince, Samos adası ve Dilek Yarımadası ve Menderes Deltası Milli Parkı ziyaret edildi. Dostların kucaklaştığı ve hasret giderdiği, geçmiş günlerin tekrar tekrar anımsandığı bu gezide, Prof.Dr. Kani IŞIK ve Süleyman DİNGİL arkadaşlarımızın sunumları ilgi ile izlenip, Güneri SESİGÜR ve İlhan HARMANCI’nın müziği ile eski anılar tazelenirken, eğlence geç vakitlere kadar sürdü. Toplantıya Dernek başkanı Fevzi KALELİ, II. Başkan A.Hüsrev ÖZKARA ve Genel Sekreteri Hüseyin ÇETİN’de katılarak meslektaşlarımızla birlikte oldular aynı zamanda Türkiye Ormancılar Derneği’nin çalışmaları hakkında da katılımcılara bilgi verdiler. Nice yıllara dileğiyle, genç delikanlılara sağlıcakla kalın diyoruz.