TOD STRATEJİK PLANLAMA TOPLANTISI

Türkiye Ormancılar Derneği'nin 54. Dönem içinde yapacağı çalışmaların, planlanması, gerçekleştirilmesi ve sonuçlarının değerlendirilmesinde yol gösterecek bir stratejinin geliştirilmesine yönelik derneğimiz yönetim kurulunca yapılması düşünülen toplantıların birincisi 5-6 Mayıs 2012 tarihlerinde TOD Toplantı Salonunda yapılmıştır.

Toplantıda Dernek Tüzüğünde belirlenmiş olan vizyon, misyon ve temel ilkeler doğrultusunda önümüzdeki dönem sonuna kadar gerçekleştirilmesi gereken başlıca amaçların ve bu amaçlara ulaşmak için somut hedeflerin (stratejik hedefler) ve bu amaçla izlenecek yolların (stratejik) neler olabileceği tartışılmıştır. Toplantı sonunda elde edilen bilgiler derneğimiz şubeleri ve temsilciliklerinin de görüşlerini almak üzere gönderilecektir.