TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE YERİNİ ALDI

05.06.2026

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, Çankaya Belediyesi tarafından İnönü Parkı’nda düzenlenen çevre temalı etkinliklere Türkiye Ormancılar Derneği olarak katılım sağladık.

Geri dönüşüm firmalarının ve sivil toplum kuruluşlarının stantlarının yer aldığı, ileri dönüşüm sergileri, atölye çalışmaları, müzik dinletileri, bando gösterileri ile çeşitli ikram ve sürpriz etkinliklerin gerçekleştirildiği program, çevre bilincinin artırılması açısından önemli bir buluşma noktası oldu.

Türkiye Ormancılar Derneği olarak etkinlik boyunca ziyaretçilerle bir araya gelerek ormanların önemi, doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Çocukların ve gençlerin çevre konularına gösterdiği ilgi ise geleceğe dair umutlarımızı güçlendirdi.

Çevre bilincinin geliştirilmesine katkı sağlayan bu anlamlı organizasyon için Çankaya Belediyesi'ne teşekkür ediyor; daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir gelecek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.