Önemli Tarihler

Kongreye Sözlü Sunumu Kabul Edilen Bildiri Sahiplerinin Dikkatine

Türkiye Ormancılar Derneği (TOD) tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan Ulusal Ormancılık Kongresi 15-16 Kasım 2017 tarihlerinde Rixos Premium Belek Otel’de düzenlenecektir. Otele 14 Kasım günü 14.00’ten sonra girilecek, en geç 17 Kasım günü öğleden önce çıkılacaktır.

Birinci Duyuru

Kongreye katılmak isteyenler aşağıdaki kurallara göre yazılmış bildiri özetleri 28 Şubat 2017 tarihine kadar kongre@ormancilardernegi.org e-posta adresine göndermelidirler.

Tam Metin Gönderme Tarihi

Bildirisi kabul edilen katılımcılar, aşağıdaki kurallara göre yazılmış bildiri tam metinlerini 18 Eylül 2017 tarihine kadar kongre@ormancilardernegi.org e-posta adresine göndermelidirler. Tam metinlerin gönderilen özetle uyumluluğu bilim kurulu tarafından değerlendirilecektir. Bildiri yazarlarından sadece birisi kongre kapsamında otelde ücretsiz konaklayabilecektir. Bu nedenle bildiriyi sunacak yazarın 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Kongre Sekretaryasına bildirilmesi gerekmektedir.

Tam metin gönderme tarihi 18 Eylül 2017 tarihi olup yazım kuralları için tıklayınız.