56. OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Türkiye Ormancılar Derneği’nin 56. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 09.30’da D.S.İ. Genel Müdürlüğü D.S.İ. Konferans Salonu İsmet İnönü Bulvarı Yücetepe / ANKARA adresinde yaklaşık 1100 üyemizin katılımı ile yapılmıştır.

Genel kurul öncesi üyelerimizin yoğun isteği üzerine 14 Nisan 2018  Cumartesi günü Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık 200 üyemizin katılımı ile Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün mezarı ziyaret edilerek Dernek Genel Başkanı Sayın Fevzi KALELİ tarafından ziyaret defteri imzalanmıştır.

Türkiye Ormancılar Derneği’mizin 56. Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 09.30’da  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlamıştır.

Adaylar arasında yapılan oylama sonunda Divan Başkanlığına Prof.Dr.Tuncay NEYİŞÇİ, Divan üyeliklerine Dr. Nejat ÇELİK, Dr. Seda Erkan BUĞDAY  ve Gazi UZUN seçilmişlerdir.

Divanın göreve başlaması ile beraber gündem gereği görüşmelere geçilmiştir.

Genel Başkanın sunuş konuşması, Konukların konuşmaları, Yönetim ve Denetim Kurulları raporlarının - bilançonun okunması ve görüşülmesi, Yönetim ve Denetim Kurullarının aklanması, bilançonun onaylanması gerçekleştirilmiştir.

Daha sonra TOD Tüzüğüne borçlanma usul ve esaslarına ilişkin madde eklenmesi genel kurulca kabul edilmiştir.Bütçe Komisyonu oluşturularak hazırlanan 56 dönem tahmini bütçesi kabul edilmiştir.56. Dönem Yönetim Kuruluna  TOD Tüzüğü gereğince Genel Kurulca verilecek yetkiler görüşülmüş ve kabul edilmiştir.

56. dönem yönetim kuruluna aday olan grupların temsilcilerinin konuşmalarının ardından Dilek ve Temenniler alınmıştır.

Görüşmelerin tamamlanmasının ardından 56. Dönem Yönetim, Denetim ve Onur Kurulları adaylarının tespiti yapılarak  seçim işlemine geçilmiştir.

Yapılan oylama sonucunda aşağıda belirtilen üyelerimiz Yönetim, Denetleme ve Onur kurulu üyesi olarak seçilmişlerdir.

Türkiye Ormancılar Derneği olarak seçilen üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

30.04.2018