Bu kategori ile ilgili alt sayfalar:

56. DÖNEM YÖNETİM KURULU

TÜRKİYE ORMANCILAR DERNEĞİ
56. DÖNEM YÖNETİM KURULU

HÜSEYİN ÇETİN
GENEL BAŞKAN
- ŞUBE VE TEMSİLCİLER KOLU, İKTİSADİ İŞLETME İCRA KURULU
1
951 yılında Ankara/Polatlı’da doğdu. 1968 Yılında Haydarpaşa Lisesinden, 1974 yılında ise İ.Ü. Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1974 yılında Gerede Orman İşletmesinde orman işletme şefi olarak başladığı ilk görevinden sonra AGM Şefliği, Toprak Muhafaza Müdür Yardımcılığı, AGM Başmühendisliği, Şube Müdürlüğü ve Bakanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulundu ve 2006 yılında emekli oldu. Evli ve 2 çocuk babası olan ÇETİN, 53. Dönem TOD Yönetim Kurulunda sayman ve genel sekreterlik, 54 ve 55. Dönemlerde ise genel sekreter olarak görev almıştır. / cetin.h2015@mynet.com

A. HÜSREV ÖZKARA
II. BAŞKAN - BASIN
-YAYIN VE İLETİŞİM KOLU
 1957 yılında Nazilli’de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Ankara’da okudu. 1979 yılında İ.Ü. Orman Fakültesini ve 1992 yılında A.Ü. Hukuk Fakültesini bitirdi.Orman Bakanlığının; Orman Genel Müdürlüğü, Orman İdaresi ve Planlaması Daire Başkanlığında Heyet Müh. ve Heyet Başkanı,  Milli Parklar ve Av-Yabanhayatı Genel Müdürlüğünün Milli Parklar Av-Yabanhayatı Daire Başkanlığı Su Ürünleri Bölümünde Mühendis, Milli Parklar ve Av-Yabanhayatı Genel Müdürlüğünün Milli Parklar Daire Başkanlığında Milli Parklar Şube Müdürü, İçanadolu Orman Araştırma Müdürlüğünde Orman-Halk İlişkileri Sosyal Ormancılık Bölüm Başkanı olarak çeşitli kademelerde Teknik Eleman görevlerinde çalıştıktan sonra üst düzey bürokrat olarak  1999-2003 yılları arasında Milli Parklar Av-Yaban Hayatı Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2005-2008 yılları arasında 2,5 yıl süre ile ORKÖY Genel Müdürü olarak çalıştı. 2008 yılında emekli oldu. Halen Ankara Barosuna bağlı olarak Avukatlık yapmakta ve aynı zamanda Tabiat Kanunu İzleme Grup (74 ulusal ve yerel sivil toplum örgütünün desteklediği) sözcülüğü görevini yürütmektedir. 54. Dönem Yönetim Kurulunda II. Başkanlık, 55. Dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.  Evli ve 1 çocuğu bulunmaktadır. / husrevozkara@gmail.com

M.METİN AVŞAROĞLU
GENEL SEKRETER - S
OSYAL İŞLER - ŞUBE VE TEMSİLCİLİKLER KOLU - İKTİSADİ İŞLETME İCRA KURULU
1968 yılı
nda Nevşehir/Avanos’ta doğdu. 1991 yılında, K.T.Ü. Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1994 yılında Kastamonu/ Çatalzeytin Orman İşletme Şefi olarak başladığı ilk görevinden sonra Muğla/Göcek Orman İşletme Şefliği, Muğla/Köyceğiz DKMP Mühendisliği, AGM Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Halen OGM/Ağaçlandırma Dairesi Başkanlığında Planlama ve Değerlendirme Şube Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babası olan AVŞAROĞLU, 54 ve 55. Dönem TOD Yönetim Kurullarında yönetim kurulu üyesi olarak görev almıştır.    / mmavsaroglu@gmail.com

A.OZAN ÇEKİÇ
GENEL SAYMAN -
SOSYAL İŞLER KOLU, ŞUBE VE TEMSİLCİLİKLER KOLU, İKTİSADİ İŞLETME İCRA KURULU
1974 yılı
nda Aksaray ilinin Ortaköy ilçesinde doğdu. 1998 yılında KTÜ Orman Fakültesi, Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1998 yılında Orman ve Köy İlişkileri Genel Müdürlüğü’nde göreve başladı. 2000-2004 yılları arasında Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nde görev yaptı. 2004-2008 yılları arasında Orman Genel Müdürlüğü, Orman Harita ve Fotogrametri Müdürlüğü’nde görev yaptı. Halen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda Biyolojik Çeşitlilik İzleme Biriminde görev yapmaktadır. 53., 54. ve 55. Dönem TOD Yönetim Kurulunda görev almıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. / ozancekic@yahoo.com

NİHAT ÖZ
ÜYE - BİLİMSEL ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME KOLU, BASIN-YAYIN VE İLETİŞİM KOLU
1955 yılında Çankırı/Kurşunlu’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Çankırı'da tamamladı. İ.Ü. Orman Fakültesinden 1978 yılında mezun oldu. Orman amenajman heyet mühendisliği, kadastro komisyonu ekip mühendisliği, bölge ve işletme şefliği, orman işletme müdür yardımcılığı, orman işletme müdürlüğü, APK mühendisliği, şube müdürlüğü, DKMPGM Milli Parklar Dairesi Başkanlığı, AGM Planlama Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 2007 yılında emekli oldu. Evli ve 2 çocuk babası olan ÖZ, 53 ve 54. Dönem TOD Yönetim Kurullarında yönetim kurulu üyesi, 55. Dönemde II. Başkan olarak görev almıştır./ nihatoz2001@yahoo.com

DURSUN KEPENEK
ÜYE - İKTİSADİ İŞLETME MÜDÜRÜ, SOSYAL İŞLER KOLU

1974 yılında Sivas’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sivas’ta tamamladı. 1996 yılında K.T.Ü. Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Kastamonu AGM Başmühendisliğinde Araç AGM Mühendisi olarak başladığı ilk görevinden sonra Kastamonu AGM Mühendisliği, Ankara Beypazarı AGM Mühendisliği, Sivas AGM Başmühendisliğinde AGM mühendisliği, Ankara Çankaya AGM Mühendisliği görevlerinde bulundu. Halen OGM/ORKÖY Dairesi Başkanlığında mühendis olarak görevine devam etmektedir.  1 çocuk babası olan KEPENEK, 54 ve 55. Dönem TOD Yönetim Kurullarında yönetim kurulu üyesi olarak görev almıştır. / dursunkepenek@gmail.com

PROF.DR. SEZGİN ÖZDEN
ÜYE - BİLİMSEL ARAŞTIRMA-
GELİŞTİRME KOLU, BASIN-YAYIN VE İLETİŞİM KOLU
1965 yılında Tunceli/Mazgirt’te doğdu. 1990 yılında, K.T.Ü. Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölümünden 1995 yılında İ.Ü. Orman Fakültesi Orman Ekonomisi Anabilim Dalında Yüksek Lisans, 2000 yılında da aynı anabilim dalında Doktora programlarından mezun oldu. 1997 yılında yeni kurulan Ankara Üniversitesi Çankırı Orman Fakültesinde araştırma görevlisi olarak göreve başladı. 2007 yılında doçent, 2012 yılında da Orman Ekonomisi profesörü oldu. Kırsal kalkınma, ormancılık politikaları ve ekonomisi, orman köylüsü, kırsal turizm konularında yayınlanmış kitap, makale ve ulusal/uluslararası kongrelere sunulmuş bildirileri vardır. Evli ve 1 çocuk babası olan ÖZDEN, 2008 yılından beri Derneğimizin yayın kurulu başkanlığı ve Orman ve Av Dergimizin editörlüğü görevini sürdürmektedir. sozden26@gmail.com

MUSTAFA ÖZER
ÜYE - EKOTURİ
ZM KOLU
11.01.1955 Niğde/Bor/Kemerhisar’da doğdu.1977  İstanbul Üniversitesi, Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği bölümü
nden mezun oldu. 1977-1979 yılları Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanlığı’nda Amenajman Heyet Mühendisi 1980-1992 yılları Mersin ve Adana Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı muhtelif Orman İşletme Şefliklerinde Orman İşletme Şefi 1993-2000 yılları AGM Hatay ve İskenderun Ağaçlandırma Mühendisi 2001  yılından itibaren DKMP  Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışmaktadır. TOD 54. Dönem Ankara Temsilciliği görevinde bulunmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. / ozermk@yahoo.com

BURHAN AYDOĞAN
ÜYE - SOSYAL İŞLER K
OLU, İKTİSADİ İŞLETME İCRA KURULU
01.12.1967 Samsun/Terme’de doğdu. 1990  KTÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1992-1997 yıllarında Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanlığı’nda Amenajman Heyet Mühendisi 1997-2000 yıllarında Samsun Orman İşletme Müdürlüğü, Kavak Orman İşletme Şefi 2000-2002 yılları Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanlığı’nda Heyet Mühendisi  2002-2008 yılları Amenajman Başmühendisi 2008 yılından itibaren Amenajman Rehberlik ve Denetim Başmühendisi olarak çalışmaktadır. 2012-2018 yılları Ankara Kordinatörü ve Raportörü olarak da çalışmaktadır. TOD 53. Dönem Ankara Temsilciliği görevinde bulunmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır. aydoganburhan55@hotmail.com