DOĞA VE ORMAN DOSTLARI İLE BULUŞTUK

06.05.2024

Derneğimizin ilk ve ortaokullarda verdiği doğa ve orman eğitimleriyle bağlarımızı güçlendirdiğimiz öğretmen ve çocuklarımızdan, 03 Mayıs 2024 Cuma günü Derneğimize güzel bir ziyaret gerçekleşti.

Uşak ili Banaz ilçesi Ahat köyü Şehit Edip Aybey Ahat İlk ve Ortaokulunun okul gezisi kapsamında Ankara’ya gelen 120 öğrenci, Anıtkabir ile Cumhuriyet ve Kurtuluş Müzelerini ziyaretlerinden sonra, Derneğimizi de unutmadılar.

Bugün, Uşak’tan gelen öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte olmanın kıvancını ve gururunu yaşadık. Minik ellerin yöresel ürünler ile yaptığı, üzerinde TOD yazan çalışmayı öğretmenlerimiz, Dernek Başkanımız A. Hüsrev ÖZKARA’ya takdim ettiler. Okul gezisi programlarına Derneğimize ziyareti de ekleyen öğretmen ve okul idarecilerine çok teşekkür ediyoruz.